Ydelser hos Contribution

Prissætning og porteføljeoptimering

I takt med stigende konkurrence samt kundekrav, der spreder og ændrer sig, bliver behovet for at justere go-to-market indsatsen stigende.
Contribution tilbyder facts og rådgivning, der hjælper jer til at styrke segmentering, value propositions, produktportefølje og prissætning.

Læs mere

Produktudvikling og innovation

Udvikling og lancering af nye produkter medfører en masse spørgsmål og usikkerhed i alle udviklingsgates. Vi tror på at front-loade markedsdata og tidligt i innovationsprocessen give svar på feature- og produktpræferencer, konceptinteresse, segmentering, porteføljekannibalisering og prissætning.

Læs mere


Virksomheder og brands
vi har arbejdet med

Det siger vores klienter

“Vi bad for nylig Contribution om hjælp til at afdække kundeværdi og prissætning for 20 forskellige produktattributter, hver med adskillige varianter, som var på bruttolisten til en ny produktplatform. Contribution introducerede os til den “Advanced Choice-based conjoint” metode og gennemført med den en analyse, der gav os de svar vi efterspurgte. Vi er imponerede over metoden og analysesamarbejdet og vil ikke tøve med at anvende Contribution igen.”

Senior Director, Industriel producent

Vi leverer målbare og cost-effektive løsninger.

Har du specifikke projektspørgsmål eller ønsker yderligere information, så kontakt os.

Ja, jeg er interesseret!